Ocenenie Najinovatívnejšia značka roka sme získali už 13. krát po sebe.


11. 06. 2021

X-BIONIC® opäť získal pódiové umiestnenie! Prestížne ocenenie Plus X Awards, najväčšie svetové ocenenie za inovácie v oblasti technológií, športu a životného štýlu, opäť udelilo svoje najvyššie ocenenie práve značke X-BIONIC®, čím nás uznalo ako najinovatívnejšiu značku roka.

Porota ocenila nielen naše neustále inovácie, ale aj jednotlivé produkty zobrazené nižšie. Kategórie, v ktorých porota vyberie svojich víťazov, sú: Inovácia, Vysoká kvalita, Dizajn, Funkčnosť, Ekológia a Ergonómia.

Ocenené produkty potvrdili, že patentované technológie, ktoré sú v nich integrované, ich robia bezkonkurenčnými.

 

foto-slider
foto-slider
foto-slider
foto-slider
foto-slider

Racoon 4.0 Transmission Layer Full Zip-Up

The Racoon 4.0 je navrhnutá tak, aby ponúkala všetky výhody termoregulácie bez obmedzenia voľného pohybu. Skvelé ako ľahká bunda, ale tiež ideálne na nosenie pod vetru a vode odpudivou vonkajšou vrstvou.
Headband 4.0

Bez ohľadu na to, aký šport hráte, ak vám je v citlivej oblasti hlavy zima alebo sa pri intenzívnej činnosti potíte, Headband 4.0 prevezme efektívne riadenie teploty a vlhkosti. Vysokovýkonná termoregulácia legendárneho systému 3D Bionic Sphere® na prednej strane zaisťuje stálu klímu bez nechceného prehrievania alebo pocitu chladu.

X-Socks® Run Speed ​​Two

Buďte vždy o krok vpred a zvýšte svoj výkon vďaka inovatívnym technológiám s X-Socks® Run Speed ​​Two. So svojimi optimálne kombinovanými ventilačnými a ochrannými funkciami sú tieto ponožky X-Bionic® 4.0 generácie ideálne vhodné pre beh na stredné a dlhé vzdialenosti.

Instructor 4.0 Hooded Jacket

Inteligentné funkčné zóny sú presne umiestnené pre maximálnu funkčnosť. Umožňujú väčšiu slobodu pohybu a optimálnu ochranu pred chladom. Patentované technológie umožňujú bunde zahriať vás, keď je vám zima a ochladiť, keď je vám teplo. Skvelé pre váš beh, turistiku alebo zimné športy!

Víťazné produkty

MOHLO BY VÁS ZAUJÍMAŤ ZAUJÍMAŤ