Twyce – viac chladenia prináša vyšší výkon


02. 06. 2021

Čo majú spoločné olympijský šampión v lyžovaní, svetový kite surfer, svetový šampión v paraglidingu, víťaz ultramaratónov v púšti a ľade, vynikajúci horolezci a ocenený  tím horských cyklistov? Je to TWYCE 4.0, funkčné oblečenie, ktoré vďaka zapracovaným chladiacim technológiám pomáha telu stabilizovať teplotu na 37 stupňov. Zabezpečí tak maximálny telesný tepelný komfort v každom počasí.

Patentované technológie integrované do oceňovanej kolekcie TwYce® 4.0 poskytujú dvojnásobné chladenie a umožňujú vyšší výkon. Patentovaný systém 3D Bionic Sphere® s technológiou ThermoSyphon® vás ochladí, keď sa potíte, a zahreje, keď vám je zima.

Kolekcia funkčného oblečenia TwYce® 4.0 je navrhnutá tak, aby ste dosiahli vyšší výkon za každých podmienok. Umožňuje športovcom posúvať sa k novým limitom bez obáv z prehriatia. Technológie vo vnútri kolekcie vám umožňujú vychutnať si šport na nových úrovniach, od výšok Himalájí po vlny oceánu.

foto-slider

Kolekcia TwYce® 4.0,  získala ocenenie 2019 Plus X Award ako „Najlepší produkt roka“ a pečate kvality za inováciu, vysokú kvalitu a funkčnosť, ktorá vám umožní perfektne sa prispôsobiť vonkajším teplotám. Čo je ideálne pre dlhé behy a jazdy na bicykli, zatiaľ čo sa teploty menia počas celého dňa.

foto-slider

Technológie

foto-slider

Kolekcia TwYce® 4.0, nabitá ocenenými patentovanými technológiami, ponúka jedinečné výhody. Tie pomáhajú telu udržiavať stabilnú teplotu na 37 °C a necháva ešte viac zásob energie na váš tréning a športový výkon.

3D Bionic Sphere® s technológiou ThermoSyphon®

Prvky tejto technológie v tvare Y podporujú prirodzenú termodynamiku vášho tela a tým zlepšujú odvod potu. Zanechávajú na pokožke tenký film vlhkosti bez toho, aby telo cítilo akýkoľvek chlad. Sweat Traps® následne transportuje prebytočný pot, umožňuje jeho odparenie prostredníctvom tepelnej dynamiky. Zostáva iba pohodlná, tenká, chladivá vrstva vlhkosti.

Chladiaca zóna TwYce®

Kombinácia hydrofóbnych a hydrofilných vlákien vytvára „push-pull efekt“, ktorý pomáha rýchlejšie odvádzať pot z technológie ThermoSyphon® a distribuovať ho tam, kde sa môže odparovať s maximálnym chladiacim účinkom, čím telo nakoniec udrží na optimálnej teplote 37 °C.

Vyskúšajte oceňovanú kolekciu TwYce® 4.0 ešte dnes!

TWYCE 4.0

MOHLO BY VÁS ZAUJÍMAŤ ZAUJÍMAŤ