Vykročte do nového roka v nových teniskách


13. 01. 2023

Sviatky sú za nami a postupne začíname nový rok.
Aj keď sú vianočné sviatky pre mnohých jedno z najkrajších období roka, večierky, jedlo a rodinné stretnutia, ktoré nás často preťažujú počas neskorých mesiacov roka, môžu určite spôsobiť, že vrátenie sa k pravidelným športovým aktivitám bude od nového roka opäť výzvou.
Možno ste jedným z tých šťastlivcov, ktorí sa nevedeli dočkať, až sa 1. januára vrhnú späť do zabehnutých vecí z predošlého roka. Ale ak sa ešte len odhodlávate, či sa snažíte nabehnúť opäť  do svojej športovej rutiny, nezúfajte – nie ste sami.

Ak ste si dali dlhšiu pauzu je lepšie začať v malom. Obnovenie návyku je najťažšia časť. Pamätajte však, že aj NIEČO je lepšie ako NIČ. Kľúčová je konzistencia. Snažte sa robiť akékoľvek cvičenie po určitý počet dní v týždni a potom sa toho držať.

V zime môže byť o niečo ťažšie trénovať. Výber realistického cieľa je skvelý spôsob ako sa namotivovať. Ďalšou možnosťou je kúpiť si nové tenisky či športové oblečenie, v ktorom nielen zažiarite, ale sa budete aj cítiť pohodlne.
Verte či nie, ale vo funkčnom oblečení a správnych teniskách sa vám bude začínať lepšie.

 

foto-slider

Bežecké tenisky On 
Tenisky On boli vytvorené s ohľadom na každodenných aktívnych ľudí so zameraním na tých, ktorí milujú pohyb nielen v mestskom prostredí. ON Clouds sú tenisky, ktoré predvádzajú nejaký ten dizajnový nádych, ktorým sú Švajčiari takí povestní. Sú tiež známi tým, že sú na to hrdí – preto aj na niektorých teniskách majú ako doplnok švajčiarsku vlajku.
Používané materiály sú priedušné a v mnohých prípadoch z veľkej časti aj z recyklovaného materiálu.

Bežecké tenisky HOKA  sa stali veľmi rýchlo obľúbenými medzi bežcami, ktorí uprednostňujú odpruženú tenisku.Od priedušných zvrškov až po technológiu karbónových dosiek sú lídrom v inováciách bežeckých tenisiek. Mnoho svetových bežeckých a traťových rekordov prekonali športovci práve v topánkach HOKA. Nie je to samozrejme len o teniskách, ale je pravdepodobné, že v tejto súvislosti existuje viac než len korelácia.

foto-slider
foto-slider
foto-slider

 

MOHLO BY VÁS ZAUJÍMAŤ ZAUJÍMAŤ