X-Bionic® Dragonfly Trisuit 5G


22. 07. 2021

Na základe aerodynamických vlastností vážky sme vyvinuli revolučný X-Bionic® Dragonfly Trisuit 5G. Prostredníctvom inovatívneho technologického systému Dragonfly sme preniesli vlastnosti Dragonfly, teda vážky do nového Trisuitu. Systém Dragonfly Technology tvoria tri jedinečné technológie, ClimateSpeed spoiler,  ClimateSpeed ​​Structure a H2 port.
Dragonfly Trisuit 5G je navrhnutý tak, aby ste boli najrýchlejší v každej disciplíne a to všetko vďaka tomu, že  využíva ocenené patentované technológie X-Bionic®. Rozsiahle štúdie v leteckom aerodynamickom tuneli GST v Nemecku poskytujú vedecký dôkaz, že Dragonfly Trisuit 5G znižuje aerodynamické trenie, čo vám v konečnom dôsledku umožní podať najlepší výkon.
Už pred oficiálnym uvedením bol model Dragonfly Trisuit 5G ocenený pre svoju inováciu. The German Innovation Award ocenila produkt a zvolila ho za víťaza roku 2021.

 

foto-slider
foto-slider
foto-slider
foto-slider

INŠPIROVANÉ PRÍRODOU

Vážka: Mimoriadna schopnosť prispôsobiť sa vodnému aj suchozemskému prostrediu sa v prírode vyvíja už milióny rokov. Na Dragonfly Trisuit 5G sme reprodukovali mikrobunky krídel vážky a vytvorili vrstvu, ktorá minimalizuje trenie.

 

foto-slider

H2 port

H2 Port je navrhnutý tak, aby zvyšoval hydrodynamiku a komfort vo vode. Vyrobený z vysoko priedušného materiálu, zabraňuje absorpcii vody a umožňuje vám rýchlo a ľahko kĺzať po vode.

foto-slider

ClimateSpeed ​​Spoiler

je navrhnutý tak, aby znižoval trenie, optimálne riadi prúdenie vzduchu cez rameno, hornú časť chrbta a hrudník.

Okrem ClimateSpeed spoileru ​​umožňuje zabudovanie patentovanej podložky Precision Bike Pad novú úroveň ochrany na bicykli, ktorá je šitá na mieru potrebám triatlonistu a prenecháva bolesť vašim protivníkom.

foto-slider

3D Bionic Sphere® systém s technológiou Thermosyphon®

Patentované v 19 krajinách

Ocenený patentovaný systém 3D Bionic Sphere s technológiou Thermosyphon® spolupracuje s technológiou systému Dragonfly na zaistení maximálneho výkonu. Ochladzuje, keď sa potíte, hreje, keď je vám zima. Takto vaše telo vždy zostáva na optimálnej teplote, aby ste sa dostali cez cieľovú čiaru.

foto-slider

X-Bionic® Dragonfly Trisuit

MOHLO BY VÁS ZAUJÍMAŤ ZAUJÍMAŤ