Ovce sa nepotia, ľudia ÁNO


10. 01. 2022

Ako sa zahriať v zime a nespotiť sa? X-BIONIC® sa inšpiroval prírodou. Produkty obsahujúce merino vlnu sú to najlepšie, čím môžete svoje telo ochrániť počas zimných dní.

 

foto-slider
foto-slider

Merino vlna pochádza zo špeciálne vyšľachtených oviec, ktoré žijú v chladnejších oblastiach Nového Zélandu a Austrálie. Typickým znakom sú ich prírodné vlákna, ktoré sú  na rozdiel od tradičnej vlny oveľa jemnejšie. Okrem toho disponuje viacerými unikátnymi vlastnosťami. Hreje v chladnom počasí a ochladzuje v horúčavách, nesmrdí, neškriabe… Aj pri dlhodobom intenzívnom nosení vás ochráni v akomkoľvek počasí a je jednoduchá na údržbu.

Neporovnateľne hladký pocit pohody vás rozmaznáva a privádza vás do harmónie s prírodou svojou ľahkosťou. A keďže ide o merino vlnu APANI®, dokáže oveľa viac. Pretože v ňom žije sila inovatívnych nápadov. Patentované technológie X-BIONIC® zaisťujú najlepšie možné podmienky pre váš šport: dokonalé odvádzanie potu, samoregulačná tepelná rovnováha, špičková odolnosť, optimálny tvar. Znie to ako sci-fi? APANI® MERINO je vedecká realita.

foto-slider
foto-slider

Môžeš nosiť  od rána do večera 

APANI® MERINO – také čisté, ako to príroda zamýšľala – prirodzene chladí, ohrieva a vysušuje tam, kde je to potrebné a nielen tam, kde sa dá. Výsledkom je ekologický produkt, ktorý je vyvinutý, navrhnutý a vyrobený v Európe. Jemná priadza je vyrobená zo sasko – merino vlny s priemerom 18,5 mikrometra s obsahom elastickej a prírodnej zložky. Táto kombinácia zaručuje najvyšší stupeň tvarovej stability a komfortu nosenia.

Modely Apani® spájajú funkčnosť so špičkovým komfortom vlákna. Vďaka hustému úpletu sú funkčné zóny umiestnené ešte presnejšie.

X-Technology® Swiss po prvýkrát robí vlnu inteligentnou vďaka implementácii mnohých sofistikovaných technológií, ako je systém 3D Bionic Sphere®.

Patentovaný systém 3D Bionic Sphere® je aktívny na hrudi a chrbte a je teraz posilnený technológiou ThermoSyphon®.

Komplexné 3D štruktúry a prvky v tvare Y maximalizujú výmenu vzduchu, chladia, keď sa potíte, a zahrievajú, keď je vám zima – teraz rýchlejšie a efektívnejšie ako kedykoľvek predtým. Funkčné zóny ako Air-Conditioning Channel® a AirComPlex-Zone, ako aj ISO-Shoulder a ISO-Chest Area, sú tiež termoregulačné technológie zvyšujúce výkon.

Expansion Ribs® na lakťoch zaisťujú optimálny klimatický komfort a zároveň ponúkajú úplnú voľnosť pohybu.

Vďaka strednej kompresii a 17 integrovaným technológiám si môžete vychutnať neprekonateľný komfort nosenia a optimálnu ochranu aj v mrazoch.

Navyše proteínové vlákna na seba viažu škodlivé látky a baktérie, ktoré sa vďaka tomuto materiálu nedostanú k vašej pokožke, obmedzujú ich rozklad a množenie a tak sa vyhnete nepríjemnému zápachu. Vďaka týmto antibakteriálnym vlastnostiam APANI® MERINO môžete nosiť od rána do večera, aj niekoľko dní po sebe bez potreby prania 😊.

foto-slider
foto-slider
foto-slider

Vedeli ste, že? 

Modelová rada APANI® sa stala veľmi rýchlo tak obľúbenou, že v rezorte x-bionic® sphere podľa nej pomenovali reštauráciu, ktorá sa špecializuje na ázijské jedlá 😊

foto-slider

MOHLO BY VÁS ZAUJÍMAŤ ZAUJÍMAŤ