Ako obliecť deti do premenlivého počasia


14. 01. 2022

Ako obliecť dieťa na jar, jeseň či zimu? To je téma, s ktorou bojuje snáď každý rodič. Najmä keď je počasie premenlivé a teplotné výkyvy sú výrazné. Nikdy neviete, či je vaše dieťa oblečené správne, či mu nie je zima alebo naopak príliš teplo.
A navyše, všetky mamičky majú tendenciu svoje deti obliecť nadmerne. Treba však myslieť na to, že správne obliekanie dieťaťa patrí k posilňovaniu jeho imunity. Ak dieťa obliekate primerane, chránite ho pred typickými chorobami jesene a učíte ho správnemu vrstveniu oblečenia.
Zbytočné preobliekanie a spotenie deťom určite neprospieva, ba skôr naopak, môžu rýchlejšie prechladnúť.

 

foto-slider
foto-slider

Či už vaše dieťa športuje vnútri, alebo vonku nie je najjednoduchšie správne zvoliť vhodné oblečenie. Vonku je už chladno, v interiéri teplo, pri behu sa spotia a následne keď prejdú von sa človek obáva, či následne neprechladnú. Keď však zvolíte vhodné oblečenie môžete sa týmto pochybnostiam vyhnúť.

Čo im teda obliecť, aby toho nebolo ani veľa ani málo?

foto-slider
foto-slider
Funkčné oblečenie XBIONIC® Invent
Detské funkčné oblečenie švajčiarskej značky XBIONIC® bolo špeciálne navrhnuté na detské telíčka. Dopraje im maximálne pohodlie a vďaka zapracovaným technológiám ich zahreje keď im bude zima a schladí keď sa budú potiť.

Nakupujte kvalitné športové oblečenie pre deti, v ktorom sa budú cítiť ako „ryby vo vode“. Športové termoprádlo XBIONIC® je vhodné pre malých a mladých športovcov. Oblečenie je unisex a vďaka výrazným sýtym farbám si na svoje prídu aj dievčatá aj chlapci.

Detské funkčné tričko XBIONIC® Invent 4.0 Shirt Round Neck LG SL JR a nohavice XBIONIC® INVENT 4.0 je skvelou voľbou pre termoreguláciu a izoláciu detských tiel počas chladných dní. Materiál skvele priľne na pokožku tela a funkcionalita oblečenia zabezpečí, aby vaše dieťa zostalo v suchu po akejkoľvek fyzickej aktivite, či už bude behať na ihrisku, v škôlke alebo škole počas prestávky, alebo budete svoje ratolesti učiť lyžovať.

Okrem trička a nohavíc nájdete v ponuke aj funkčné ponožky X-SOCKS®. Tie chránia nohu vášho dieťaťa, aby sa znížilo riziko zranenia, a taktiež zabezpečí aby sa dosiahla čo najlepšia regulácia vlhkosti.

 

V čom je teda detské funkčné športové oblečenie XBIONIC®  iné ako ostatné?

Jedinečnosť oblečenia športovej výbavy XBIONIC® okrem výrazného dizajnu spočíva v zapracovaných technológiách:
  • IDEO-Waistband :Ergonomicky optimalizovaný pás s hlbšou líniou strihu v oblasti chrbta udržuje odev na mieste aj pri konštantnom pohybe.
  • 3D Bionic Sphere System: Komplexné 3D štruktúry a prvky tvaru Y deti zbavia nepríjemnej vlhkosti a pocitu prehrievania. Príjemné ochladzujú pri potení a zahrievajú pri regenerácii a oddychu.
  • ISO-Pads: Podložky ISO umožňujú cielenú izoláciu jednoltivých častí tela od chladného prostredia. Ide o zóny regulujúce teplotu udržiavaním telesného tepla, ktoré je potrebné na zaistenie funkcie vnútorných orgánov, bránia ochladzovaniu celého tela.
  • ProPrio-Padding: ProPrio-Padding aktívne zaisťuje rovnováhu a stabilitu celého tela.
  • Sweat Traps:Technológia umiestnená v podpazuší, ktorá sa stará o odparenie prebytočného potu.
  • Air-Conditioning Channel with ZERO-insulation: Konštantné prúdenie vzduchu pozdĺž kanálikov v oblasti hrudníka, ktoré účinne odvádza vlhkosť.
  • Air Quides: Systém pracuje ako vymedzovač Air-Conditioning Channel, pretože práve vďaka nemu je zabezpečené prúdenie vzduchu. Pri funkčnom prádle určenom na chladnejšie obdobie by tieto dve technológie mali byť kombinované.
  • Fitting Ribs: Zóny pre lepšie prispôsobenie sa športovej aktivite.
  • MicroDiffuser: Kanáliky, ktoré zaisťujú odvod vlhkého a teplého vzduchu.
foto-slider

Ak sa chystáte s deťmi na lyžovačku, či turistiku do hôr, v našom funkčnom termo oblečení  budú mať vaše deti najvyšší komfort, nebudú spotené a neprechladnú. Taktiež je oblečenie vhodné na použitie počas športových výkonov napríklad počas telesnej výchovy, kedy sa deti zvyknú veľa potiť kvôli zvýšenej aktivite.
Aj deti si zaslúžia pekné, kvalitné a hlavne funkčné športové oblečenie.

Keďže detičky nám rýchlo rastú, odporúčame objednať o číslo väčšiu veľkosť a oblečenie využijete aj 2 roky za sebou!

X-Bionic® Invent 4.0

MOHLO BY VÁS ZAUJÍMAŤ ZAUJÍMAŤ