Svetoví športovci v X-BIONICu®


11. 10. 2022

Nie je náhoda, že aj svetoví športovci vyhľadávajú a nosia športové oblečenie X-BIONIC®.

Víziou značky X-BIONIC® je oboznámiť svojich zákazníkov s riešeniami a technológiami, o ktorých doteraz ani nevedeli. Rovnako je jej cieľom pomáhať športovcom dosahovať lepšie výkony a prekonávať svoje limity, a to všetko vďaka svojmu špeciálnemu dizajnu, inováciám a  vedeckým poznatkom prírody, ktoré vkladajú do každého jedného produktu.

Vďaka jedinečnému pocitu, ktorý počas športového výkonu toto oblečenie prináša sa  zaradila značka X-BIONIC® veľmi rýchlo medzi najlepšie značky športového oblečenia, na ktoré nedajú dopustiť ani známi svetoví športovci.

 

foto-slider

Jedným z najvýraznejších športovcov z posledných mesiacov je určite švajčiarska lyžiarska jednotka Wendy Holdener, ktorej sa na tohtoročnej olympiáde podarilo získať bronz. Právom patrí medzi popredné pretekárky Svetového pohára v alpskom lyžovaní. Wendy súťažila na svojom prvom Svetovom pohári vo veku iba 17 rokov. Jej prvé pódiové umiestnenie Svetového pohára bolo len o dva roky neskôr v Nemecku. Za posledných 12 rokov sa Wendy Holdener umiestnila na prvých troch miestach na medzinárodne uznávaných súťažiach v 18 krajinách.

Aj oblečenie X-BIONIC® odomyká jej potenciál a pomáha Wendy pri zdolávaní svahu popri jej lyžiarskych výkonov.  Počas stúpania v radoch tímu Swiss Ski team aj medzinárodnej komunite alpského lyžovania má už niekoľko rokov podporu od funkčného oblečenia X-BIONIC® a funkčných ponožiek X-SOCKS®.

foto-slider

Marco Odermatt – taktiež medailista z Olympiády 2022, kde získal hneď zlatú medailu vo vysoko technickej disciplíne, má za sebou úspešnú sériu Svetových pohárov v piatich disciplínach alpského lyžovania. Ako mladého športovca s veľkým talentom a odhodlaním sa aj jemu rozhodla firma X-BIONIC® podať „pomocnú ruku“ a podporovať ho  v jeho športovej  kariére.

foto-slider

Nechajte sa inšpirovať športovými príbehmi a nájdite si aj vy produkty, ktoré vám pomôžu prekonávať vaše vlastné limity a dopomôžu vám nielen k lepším športovým výkonom, ale najmä k lepšiemu pocitu zo športu.

Ak sa stále neviete rozhodnúť, ktoré sú pre vás tie najvhodnejšie navštívte našu predajňu a nechajte si poradiť.

Oblečenie X-BIONIC® je vždy dobrou voľbou, či už na beh, lyžovanie, skialp, turistiku, cyklistiku, do posilňovne, na motorku  alebo akékoľvek aktivity, pri ktorých budete viac potiť, pretože umožňuje odparovanie potu z pokožky, nenecháva oblečenie mokré, čím sa vyvarujete neželanému nepohodliu a prechladnutiu.

foto-slider

MOHLO BY VÁS ZAUJÍMAŤ ZAUJÍMAŤ