CYKLOMARATON 2023


21. 07. 2023
Viac ako 200 účastníkov krásneho podujatia CYKLOMARATÓN ŠAMORÍN- JASNÁ 2023 zdolalo aj tento rok trasu s dĺžkou 315 km už po 31krát. Začalo to štartom v rezote x-bionic® sphere v Šamoríne a skončilo v Nízkych Tatrách.
foto-slider
foto-slider

Vďaka dresom a cyklistickým nohaviciam X-BIONIC® cyklisti dokázali s väčším komfortom prekonávať horský priechod cez Donovaly až po Chopok, diaľnicu, či cestu I. a II. triedy. Práve vďaka zapracovaným technológiám, ktoré oblečenie tejto značky ponúka sa telo neprehreje, nepodchladí ani pri extrémnych teplotných rozdieloch a svoju termoreguláciu majú cyklisti celý čas pod kontrolou. Mohli sa tak oveľa viac sústrediť na svoj športový výkon a dosiahnuť lepšie výsledky.

foto-slider

Modelová rada THE TRICK® –  Skoršie chladenie a vylepšený výkon

Pri športovej aktivite telesná teplota neustále stúpa. Až keď stúpajúca krivka dosiahne zónu prehriatia, telo jej začne čeliť. Po prvé, keďže začiatok produkcie potu bol oneskorený, musí pracovať na znižovaní vysokých teplôt. Chladenie trvá dlhšie; životne dôležité zásoby energie sa strácajú. Telo zostáva v zóne optimálneho výkonu, pretože produkcia potu sa vďaka THE TRICK® spustí skôr. Skorý nástup ochladzovania rýchlo a efektívne znižuje už aj tak nízku telesnú teplotu. Športovci si chránia svoje energetické zásoby a môžu podávať vyšší výkon.

foto-slider
foto-slider
foto-slider

MOHLO BY VÁS ZAUJÍMAŤ ZAUJÍMAŤ