X-Socks® – Technické, štýlové a ľahké funkčné ponožky


24. 05. 2021

X-Socks® 100% spĺňajú najnáročnejšie požiadavky vášnivých cyklistov

V súčasnej dobe, sú moderné bicykle špecializovanejšie ako kedykoľvek predtým, a preto je aj obuv a iné doplnky pre horskú ale aj cestnú cyklistiku navrhnutá úplne inak. Každá vyžaduje od vašich nôh niečo iné, a preto X-Socks® prinášajú celý rad modelov, ktoré splnia aj tie najnáročnejšie požiadavky.

Naše cyklistické ponožky boli vyvinuté tak, aby optimálne podporovali funkcie vašich nôh. V skutočnosti ponožky Bike Pro Mid a MTB Control chránia, vetrajú a stabilizujú vaše chodidlá a navyše vám umožňujú vychutnať si jazdu.

 

foto-slider
foto-slider

Suppronation® Bandage

Patentovaný v 28 krajinách.

Patentovaný Suppronation® Bandage v našich ponožkách je pletený z elastického materiálu pre vyššiu funkčnosť a na rozdiel od iných ponožiek zaisťuje vynikajúcu podporu členku. Navyše poskytuje vašim namáhaným šľachám, svalom a kĺbovému aparátu optimálnu podporu a maximálnu stabilitu bez obmedzenia vašej slobody pohybu.

Smart Compression Zone

Vďaka tejto inteligentnej kompresii si efektívne podporujete venózny návrat krvi. Zlepšujete prísun živín, znižujete vibrácie svalov a tiež zvyšujete výkonnosť.

Suppronation® Footbed 

Patentovaný v 41 krajinách.

Motivuje reflexnú korekciu držania chodidla a zabraňuje preťaženiu kĺbov. Vlastne celú našu telesnú hmotnosť nesie iba niekoľko malých oblastí chodidla. Podošva pomocou najlepších technológií, ktoré sú dnes k dispozícii, chráni a rovnako tak aj podporuje tieto vysoko namáhané miesta .

foto-slider
foto-slider
foto-slider

X-SOCKS® 4.0

MOHLO BY VÁS ZAUJÍMAŤ ZAUJÍMAŤ